Over ons

Matches tussen kandidaten en organisaties worden voortdurend gemaakt, maar zijn lang niet altijd duurzaam. Wij geloven dat arbeidsbemiddeling en recruitment beter kan. Door talenten te selecteren op basis van de Yoogo competentiescan en inhoudelijke ervaring in finance en IT zorgen wij voor een klik die standhoudt. 

Het verhaal achter Yoogo People

Yoogo People is in 2023 opgericht door Joost, Hassan en Khalid. Joost is expert in het verhelderen van talenten, Hassen een ster in het vinden van de beste match en Khalid heeft ijzersterke, inhoudelijke kennis van de branches IT, Finance en Data. Samen vormen ze een unieke ‘driehoek’ die in staat is organisaties ondersteunen in het maken van de meest duurzame matches.

 

 

Ons team
Khalid Chiki
Co-founder

Khalid is een financial met een sterke focus op IT. Gedurende zijn carrière heeft Khalid meermaals een team opgebouwd en kan daarom goed meedenken in het profiel dat het beste past bij een functie. Als eigenaar van Yoogo Analytics heeft Khalid ook een sterke inhoudelijke focus en is goed op de hoogte van de actualiteiten in Finance, Data en IT.

Hassan Saoui
Co-founder

Hassan heeft meer dan tien jaar ervaring in recruitment en heeft bewezen zelfs de schaarste functies te kunnen vervullen. Met zijn vermogen om te luisteren, te analyseren en strategisch te denken kan Hassan de juiste kandidaten identificeren en selecteren voor iedere organisatie.

Joost Gruijters
Co-founder

Joost is een ervaren taxateur van talent met een antenne voor belangen en gevoeligheden. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring als organisatieadviseur en coach. Als directeur van een assessmentbureau bouwt hij voort op ruim 25 jaar ervaring in het benutten en ontplooien van talenten. Hierdoor is Joost de ideale gesprekspartner voor het realiseren van de duurzame match.

Onze werkwijze

Ons proces voor het vinden van een duurzame match is helder, grondig, zorgvuldig en resultaatgericht. Uniek aan onze werkwijze is de extra aandacht die wij hebben voor talenten en competenties.

Vacature maken
Search & scan kandidaten
Shortlist kandidaten
Yoogo Competentiescan
Kennismaking, selectie en onderhandelingen
Begeleiding, nazorg en ontwikkeltraject
Op zoek naar een geschikte professional?

Vrijblijvend kennismaken? Of gelijk een vacature vullen?

Maak kennis met één van onze recruiters.

Loading...