Onze diensten

Om als organisatie verder te kunnen groeien hebben jullie mensen nodig die uitblinken. Wij vinden talent in een competitieve arbeidsmarkt door strategische wervingsmethoden te gebruiken. Ontdek de talenten die niet alleen de juiste vaardigheden bezitten, maar ook perfect passen bij jullie bedrijfscultuur.

Executive search

Onze recruiters zijn experts in het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste functies en bieden begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. Met onze kennis van de branche en een Yoogo competentiescan weten wij de beste match te maken.

Interim & freelance search

Wij leggen, binnen korte tijd, de juiste verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever. Met ons team van specialisten, jarenlange ervaring en uitgebreide interim-netwerk komen we snel tot de kern van de opdracht en vinden we die interim die perfect past bij jullie team en organisatie.

Yoogo compententiescan

Werving en selectie puur en alleen op basis van cv vinden wij niet grondig genoeg. Daarom maken wij gebruik van de Yoogo Competentiescan: een instrument waarbij wij de match maken op basis van talenten, competenties en teamrollen. Krijg een completer beeld van de kandidaten en neem een weloverwogen beslissing bij het selecteren van medewerkers.

Vergroot het inzicht in jouw organisatie

Meer weten over hoe Yoogo People het inzicht vergroot in talenten compenties en motivaties? Download hier onze whitepaper.

Op zoek naar een geschikte professional?

Stel hier je vraag en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Loading...